Geplaatst op

Stopzetting verkoop van boeken

Toen we in 2017 onze liefde voor het geschreven woord koppelden aan onze passie voor gezondheid, kwam er iets moois uit voort. We boden een tijdlang een beperkt aantal boeken aan met thema’s rond natuurlijke middelen en gezondheid. We zijn helaas tot het besluit gekomen dat het niet langer opportuun voor ons is om de betreffende boeken te verkopen via onze website. Als gevolg daarvan stoppen we met onmiddelijke ingang met de verkoop van de titels in ons gamma.

 

Geplaatst op

Nieuw in ons gamma: Nutribell Omega-3 capsules

Voor al onze klanten die bezig zijn met gebalanceerd eten, hebben we goed nieuws. We hebben immers een nieuw merk toegevoegd aan ons gamma. Vanaf vandaag zullen we via onze webshop de Nutribell producten verdelen.

Nutribell is een producent van Omega-3 capsules. Ze staan bekend voor hun visolie van hoogstaande kwaliteit. Hun product is verkrijgbaar in verpakkingen van 90, 120 en 500 stuks.

Omega-3 of visolie is essentieel om je dieet in balans te brengen. Door onze Westerse manier van eten zijn we immers te ver doorgeslagen in het consumeren van dierlijke vetten. Daarbij komen Omega-3 vetzuren te weinig op ons bord en in ons systeem terecht. Nochtans zijn deze vetzuren belangrijk voor een uitgebalanceerd dieet en hebben ze een gunstige uitwerking op ons lichaam.

De Omega-3 capsules van Nutribell zijn vanaf vandaag al te bestellen. Naast de Omega-3 capsules van Nutribell kan je nog steeds kiezen voor de Omega-3 capsules van ons thuismerk. Het voordeel van de Almed verpakking is dat ze eenvoudig in de brievenbus past.

We zijn hoe dan ook enthousiast om deze nieuwe producten aan te kunnen bieden aan onze klanten. Uiteraard blijven we onze ogen open houden en speuren we voortdurend de markt af naar nog meer producten waar jullie (en jullie gezondheid) baat bij hebben.

Bestel de producten

Geplaatst op

Je vind ons vanaf nu ook op Facebook

Almed is voortdurend op zoek naar nieuwigheden. Nieuwe producten, manieren om je koopervaring te verbeteren of nieuwe manieren om te communiceren. . Daarom hebben we nu de deuren van onze Facebook Pagina geopend, zodat we op een directere manier met jullie kunnen communiceren.
 
Via deze pagina blijf je op de hoogte van tips maar ook van interessante promoties en unieke online kortingen. Je kan er ook terecht met vragen over onze producten of over de ingrediënten of om een review achter te laten over een product dat je goed geholpen heeft.
 
Daar blijft het echt er niet bij. We zijn druk bezig met het uitbreiden van ons gamma. Door een deal die we weldra hopen af te ronden worden we  dé webshop voor de aankoop van producten van Freemed en Nutribell. We zullen hun webshops en aanbod overnemen en voortaan aanbieden via onze website. Dat is handiger voor jou, als klant, omdat je zo nog meer kwaliteitsvolle gezondheidsproducten terugvind onder ons dak, met ons bekende gebruiksgemak en eenvoudige manier van betalen.
Ondertussen blijven we hard werken aan onze website. Heb je zelf suggesties of vragen? Kom dan langs op onze Facebook pagina, en geef ons een seintje.
Geplaatst op

Overdag Niet thuis? Laat je bestelling leveren bij een winkel in je buurt!

Hoewel je waarschijnlijk vol ongeduld wacht tot je bestelling aankomt, kan je niet de hele dag wachten tot er aangebeld word. Dat begrijpen we bij Almed maar al te goed. Er is niets vervelender dan thuis te komen en in plaats van je Echinabell een briefje in de brievenbus te vinden. “U was niet thuis om X toen we ons pakket aanboden.” Vooral als je dan gesommeerd word om naar een postkantoor of verdeelpunt te rijden dat helemaal niet in de buurt ligt. Of te hopen dat je de volgende dag wél thuisbent.

Samen met onze leverancier DPD hebben we daar een oplossing voor.

Kies waar je pakket geleverd word.

Het was altijd al mogelijk om bij een bestelling het leveradres op te geven. Je kon daarbij kiezen voor een ander adres dan dat van jezelf. Dit is overigens nog steeds mogelijk, en is ook een interessante optie als je bijvoorbeeld voor iemand anders een bestelling plaatst vanop jou account!

We bieden nu ook een nieuwe optie aan: leveringen in een DPD bestelpunt.

Wanneer je bij de checkout voor deze optie kiest, kies je voor een DPD punt in je buurt. Dit zijn aangesloten winkels… waar je pakketje voor je bijgehouden word. Bij het afronden kan je zien welke verdeelpunten er in je buurt liggen, samen met de openingsuren en het adres. Je pakket word hier dan afgeleverd, waar jij het kan gaan afhalen wanneer je tijd hebt. Let wel op: Je kan je pakket alleen afhalen tijdens de openingsuren van het verdeelpunt.

Geplaatst op

Nieuwe betaalmethode voor KBC klanten

Goed nieuws voor onze KBC klanten! Onze payment processor – de firma die betalingen voor ons verwerkt – heeft een nieuwe betaalmethode vrijgegeven, die we voor jullie hebben geïntegreerd. De KBC Betaalknop is bedoelt voor KBC klanten, die de mogelijkheid krijgen om een aankoop gespreid te betalen.

Hoe werkt het?

Je doet je aankopen zoals gewoonlijk, en bij het betalen kies je voor de KBC betaalknop als betaalmethode. De betaling word uitgevoerd en je producten worden meteen opgezonden. KBC zal de betaling voor jou uitvoeren, waarna je het aankoopbedrag achteraf (gespreid) terugbetaald.

We hopen dat deze extra betaalmethode het nog aantrekkelijker maakt om aankopen te doen bij Almed.