Geplaatst op

Nieuw in ons gamma: Nutribell Omega-3 capsules

Voor al onze klanten die bezig zijn met gebalanceerd eten, hebben we goed nieuws. We hebben immers een nieuw merk toegevoegd aan ons gamma. Vanaf vandaag zullen we via onze webshop de Nutribell producten verdelen.

Nutribell is een producent van Omega-3 capsules. Ze staan bekend voor hun visolie van hoogstaande kwaliteit. Hun product is verkrijgbaar in verpakkingen van 90, 120 en 500 stuks.

Omega-3 of visolie is essentieel om je dieet in balans te brengen. Door onze Westerse manier van eten zijn we immers te ver doorgeslagen in het consumeren van dierlijke vetten. Daarbij komen Omega-3 vetzuren te weinig op ons bord en in ons systeem terecht. Nochtans zijn deze vetzuren belangrijk voor een uitgebalanceerd dieet en hebben ze een gunstige uitwerking op ons lichaam.

De Omega-3 capsules van Nutribell zijn vanaf vandaag al te bestellen. Naast de Omega-3 capsules van Nutribell kan je nog steeds kiezen voor de Omega-3 capsules van ons thuismerk. Het voordeel van de Almed verpakking is dat ze eenvoudig in de brievenbus past.

We zijn hoe dan ook enthousiast om deze nieuwe producten aan te kunnen bieden aan onze klanten. Uiteraard blijven we onze ogen open houden en speuren we voortdurend de markt af naar nog meer producten waar jullie (en jullie gezondheid) baat bij hebben.

Bestel de producten