Geplaatst op

Overdag Niet thuis? Laat je bestelling leveren bij een winkel in je buurt!

Hoewel je waarschijnlijk vol ongeduld wacht tot je bestelling aankomt, kan je niet de hele dag wachten tot er aangebeld word. Dat begrijpen we bij Almed maar al te goed. Er is niets vervelender dan thuis te komen en in plaats van je Echinabell een briefje in de brievenbus te vinden. “U was niet thuis om X toen we ons pakket aanboden.” Vooral als je dan gesommeerd word om naar een postkantoor of verdeelpunt te rijden dat helemaal niet in de buurt ligt. Of te hopen dat je de volgende dag wél thuisbent.

Samen met onze leverancier DPD hebben we daar een oplossing voor.

Kies waar je pakket geleverd word.

Het was altijd al mogelijk om bij een bestelling het leveradres op te geven. Je kon daarbij kiezen voor een ander adres dan dat van jezelf. Dit is overigens nog steeds mogelijk, en is ook een interessante optie als je bijvoorbeeld voor iemand anders een bestelling plaatst vanop jou account!

We bieden nu ook een nieuwe optie aan: leveringen in een DPD bestelpunt.

Wanneer je bij de checkout voor deze optie kiest, kies je voor een DPD punt in je buurt. Dit zijn aangesloten winkels… waar je pakketje voor je bijgehouden word. Bij het afronden kan je zien welke verdeelpunten er in je buurt liggen, samen met de openingsuren en het adres. Je pakket word hier dan afgeleverd, waar jij het kan gaan afhalen wanneer je tijd hebt. Let wel op: Je kan je pakket alleen afhalen tijdens de openingsuren van het verdeelpunt.