Geplaatst op

Je vind ons vanaf nu ook op Facebook

Almed is voortdurend op zoek naar nieuwigheden. Nieuwe producten, manieren om je koopervaring te verbeteren of nieuwe manieren om te communiceren. . Daarom hebben we nu de deuren van onze Facebook Pagina geopend, zodat we op een directere manier met jullie kunnen communiceren.
 
Via deze pagina blijf je op de hoogte van tips maar ook van interessante promoties en unieke online kortingen. Je kan er ook terecht met vragen over onze producten of over de ingrediënten of om een review achter te laten over een product dat je goed geholpen heeft.
 
Daar blijft het echt er niet bij. We zijn druk bezig met het uitbreiden van ons gamma. Door een deal die we weldra hopen af te ronden worden we  dé webshop voor de aankoop van producten van Freemed en Nutribell. We zullen hun webshops en aanbod overnemen en voortaan aanbieden via onze website. Dat is handiger voor jou, als klant, omdat je zo nog meer kwaliteitsvolle gezondheidsproducten terugvind onder ons dak, met ons bekende gebruiksgemak en eenvoudige manier van betalen.
Ondertussen blijven we hard werken aan onze website. Heb je zelf suggesties of vragen? Kom dan langs op onze Facebook pagina, en geef ons een seintje.